Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Gangnam Style Walking Dead

Gangnam Style Walking Dead

Gangnam Style Walking Dead - Jocuri Impuscaturi

jocuri impuscaturi zombie jocuri cu impuscaturi pc jocuri actiune impuscaturi jocuri gangnam style jocuri zombi

5
Votat de 144 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Impuscaturi

Te misti cu ajutorul tastelor W, A, S, D schimbi armele cu SPACE iar cu R incarci. Obiectivul tau este sa supravietuiesti invaziei de zombi din timpul noptii iar cand vine ziua sa cauti supravietuitori, arme sau sa repari fortareata. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un linciteste mai mult.k) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Gangnam Style Walking Dead din categoria jocuri Impuscaturi

Te misti cu ajutorul tastelor W, A, S, D schimbi armele cu SPACE iar cu R incarci. Obiectivul tau este sa supravietuiesti invaziei de zombi din timpul noptii iar cand vine ziua sa cauti supravietuitori, arme sau sa repari fortareata. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Gangnam Style Walking Dead

Buna,vreti sa va distrati?Intrati in clubul meu "Bini di tot"

interesant.

1