Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Lethal Storm

Lethal Storm

Lethal Storm - Jocuri Actiune

jocuri actiune impuscaturi jocuri impuscaturi avioane jocuri nave spatiale jocuri cu avioane jocuri razboi

5
Votat de 18 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Actiune

Manevrezi nava cu MOUSE-ul. Dupa fiecare misiune poti face upgrade la abilitatile navei si arme. Colecteaza cutiile cu armura pentru nava si cutiile cu energie pentru arma cu care tragi. Cu tastele 1 2 3 4 selectezi armele de distrugere in masa atunci cand le-ai facut upgrade. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-urciteste mai mult.i iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Lethal Storm din categoria jocuri Actiune

Manevrezi nava cu MOUSE-ul. Dupa fiecare misiune poti face upgrade la abilitatile navei si arme. Colecteaza cutiile cu armura pentru nava si cutiile cu energie pentru arma cu care tragi. Cu tastele 1 2 3 4 selectezi armele de distrugere in masa atunci cand le-ai facut upgrade. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Lethal Storm