Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Sift Heads Cartels

Sift Heads Cartels

Sift Heads Cartels - Jocuri Impuscaturi

jocuri actiune impuscaturi jocuri sift heads jocuri cu mistere jocuri stickman jocuri shooter

5
Votat de 23 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Impuscaturi

Nerecomandat copiilor sub 12 ani. Jocul contine scene de violenta. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site, iar anumite actiuni din timpul jocului (dai clic pe un link) sa te directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc. Nu putem garanciteste mai mult.ta ca situl respectiv este sigur. Foloseste mouse-ul pentru a aseza tinta si click stanga pentru a trage. Cu tasta R incarci arma, cu tasta SPACE executi diferite actiuni, iar cu tastele W/S vezi de aproape/departare.

Instructiuni despre Sift Heads Cartels din categoria jocuri Impuscaturi

Nerecomandat copiilor sub 12 ani. Jocul contine scene de violenta. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site, iar anumite actiuni din timpul jocului (dai clic pe un link) sa te directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc. Nu putem garanta ca situl respectiv este sigur. Foloseste mouse-ul pentru a aseza tinta si click stanga pentru a trage. Cu tasta R incarci arma, cu tasta SPACE executi diferite actiuni, iar cu tastele W/S vezi de aproape/departare.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Sift Heads Cartels