Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Chroma Wars

Chroma Wars

Chroma Wars - Jocuri Strategie & RPG

jocuri de strategie militara jocuri de strategie cu soldati jocuri age of war jocuri war jocuri cu soldati

5
Votat de 20 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

Foloseste mouse-ul. Ca sa iesi din tutorial (instructuni) dupa ce ai asezat soldatii apasa tasta ESC. Dai click pe luptator apoi click acolo unde vrei sa-l asezi (vei vedea campurile unde de poate deplasa sau ataca). Ca sa ataci dai click pe luptator si apoi click pe inamic. Click pe clepsidra cand ai terminat mutarile. Dupa fiecare nivel nu uita sciteste mai mult.a faci upgrade sau sa cumperi armata. Se recomanda sa fie jucat in optiunea JOACA PE TOT ECRANUL. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Chroma Wars din categoria jocuri Strategie & RPG

Foloseste mouse-ul. Ca sa iesi din tutorial (instructuni) dupa ce ai asezat soldatii apasa tasta ESC. Dai click pe luptator apoi click acolo unde vrei sa-l asezi (vei vedea campurile unde de poate deplasa sau ataca). Ca sa ataci dai click pe luptator si apoi click pe inamic. Click pe clepsidra cand ai terminat mutarile. Dupa fiecare nivel nu uita sa faci upgrade sau sa cumperi armata. Se recomanda sa fie jucat in optiunea JOACA PE TOT ECRANUL. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Chroma Wars

6

oribil joc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!0

7

tare

al 4 lea din nou

al 3 lea

seamana foarte mult cu tactics 100

primul

1