Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Heaven or Hell 2

Heaven or Hell 2

Heaven or Hell 2 - Jocuri Strategie & RPG

jocuri strategie 2012 jocuri age of war

5
Votat de 31 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

Inainte sa incepi nivelurile trebuie sa iti alegi armata, dai click pe YOUR TEAM si selecteaza soldatii ca saii cumperi. Dai click pe unitate ca sa vezi optiunile prezentate in iconite. In timpul luptei poti selecta optiunea auto ca unitatea sa loveasca inmaicul singura. Obiectivul tau este sa elimini inamicii folosind abilitatile de care dispune fciteste mai mult.iecare unitate de lupta. Fiecare unitate are energie iar in functie de energia pe care o are ii poti folosi abilitatile. Dupa fiecare batalie castigi bani si cheite cu care deblochezi alte teritorii pentru a duce alte lupte. La fiecare batalie ai conditii cu care castigi cheite (de exemplu sa termini lupta in mai putin de 40 de secunde sau sa nu pierzi soldati).

Instructiuni despre Heaven or Hell 2 din categoria jocuri Strategie & RPG

Inainte sa incepi nivelurile trebuie sa iti alegi armata, dai click pe YOUR TEAM si selecteaza soldatii ca saii cumperi. Dai click pe unitate ca sa vezi optiunile prezentate in iconite. In timpul luptei poti selecta optiunea auto ca unitatea sa loveasca inmaicul singura. Obiectivul tau este sa elimini inamicii folosind abilitatile de care dispune fiecare unitate de lupta. Fiecare unitate are energie iar in functie de energia pe care o are ii poti folosi abilitatile. Dupa fiecare batalie castigi bani si cheite cu care deblochezi alte teritorii pentru a duce alte lupte. La fiecare batalie ai conditii cu care castigi cheite (de exemplu sa termini lupta in mai putin de 40 de secunde sau sa nu pierzi soldati).

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Heaven or Hell 2

Urat joc.

1