Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Incursion 2

Incursion 2

Incursion 2 - Jocuri Strategie & RPG

top 100 jocuri strategie jocuri age of war jocuri tower defence jocuri epic war jocuri aparare cu turnuri

5
Votat de 68 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

Selectezi casutele cu mouse-ul si dai click pe un soldat ca sa il trimiti pe campul de lupta (trebuie sa ai resurse). Poti sa selectezi soldatii sau eroul cu moue-ul. Dai click acolo unde vrei sa se deplaseze sau sa atace. Dupa fiecare nivel fa upgrade la magii, abilitati sau cumpara potiuni. Misiunea ta este sa nu lasi sa treaca niciun inamic de cciteste mai mult.asutele cu soldati. Eroul are magii, dar le poate folosi numai daca este selectat, Activeaza magile cu tastele 1 2 3 atunci cand ai energie iar magia a fost activata cu punctele de experienta. Selectezi eroul cu F1/Q sau F2/W. Apasa SPACE daca vrei sa maresti viteza jocului.

Instructiuni despre Incursion 2 din categoria jocuri Strategie & RPG

Selectezi casutele cu mouse-ul si dai click pe un soldat ca sa il trimiti pe campul de lupta (trebuie sa ai resurse). Poti sa selectezi soldatii sau eroul cu moue-ul. Dai click acolo unde vrei sa se deplaseze sau sa atace. Dupa fiecare nivel fa upgrade la magii, abilitati sau cumpara potiuni. Misiunea ta este sa nu lasi sa treaca niciun inamic de casutele cu soldati. Eroul are magii, dar le poate folosi numai daca este selectat, Activeaza magile cu tastele 1 2 3 atunci cand ai energie iar magia a fost activata cu punctele de experienta. Selectezi eroul cu F1/Q sau F2/W. Apasa SPACE daca vrei sa maresti viteza jocului.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Incursion 2

1

1