Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Necronator 2

Necronator 2

Necronator 2 - Jocuri Strategie & RPG

jocuri de strategie jocuri age of war jocuri tower defense jocuri warcraft

5
Votat de 146 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

In acest joc vom folosi mouse-ul. Jocul este asemanator cu Warcraft. Urmareste tutorialul (instructiunile) ca sa vezi cum se joaca. Te misti pe harta cu SAGETILE sau tastele A W S D. Selectezi unitatile cu mouse-ul si dai click acolo unde vrei sa atace sau sa se deplaseze. In dreapta ecranului ai un meniu cu optiuni. Dai click pe cladiri si folosesciteste mai mult.te meniul din dreapta pentru a construi, antrena soldati sau a face magii. Obiectivul tau este sa colectezi resurse pentru a debloca unitati de lupta si pentru a dezvolta o armata cu care sa cuceresti noi teritorii.

Instructiuni despre Necronator 2 din categoria jocuri Strategie & RPG

In acest joc vom folosi mouse-ul. Jocul este asemanator cu Warcraft. Urmareste tutorialul (instructiunile) ca sa vezi cum se joaca. Te misti pe harta cu SAGETILE sau tastele A W S D. Selectezi unitatile cu mouse-ul si dai click acolo unde vrei sa atace sau sa se deplaseze. In dreapta ecranului ai un meniu cu optiuni. Dai click pe cladiri si foloseste meniul din dreapta pentru a construi, antrena soldati sau a face magii. Obiectivul tau este sa colectezi resurse pentru a debloca unitati de lupta si pentru a dezvolta o armata cu care sa cuceresti noi teritorii.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Necronator 2

eee se putea si m-ai bine

sa alegi human

e varza

''cel mai tare '' poate daca nu ar fi alte joacuri

super mega are

Cam plictisitor jocul.

lam terminat

Intrati in cel mai tare club:Fani cs si metin2

e naspet

cel mai tare joc:)

1
2