Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - The Dark Age 3

The Dark Age 3

The Dark Age 3 - Jocuri Strategie & RPG

jocuri de strategie online jocuri strategie noi joc jocuri strategie gratis jocuri gratis strategie razboi

5
Votat de 43 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

In jocul Evul Mediu 3 vom folosi mouse-ul. Ca sa antrenezi armata dai click pe luptatorii de sus din stanga ecranului. Ca sa schimbi tipul de razboinic (sa zboare) dai click pe una din optiunile de sus din dreapta ecranului, daca sunt active (LAND WARRIOR, AIR WARRIOR, SUPER WARRIOR sau LETHAL MAGIC WARRIOR). Obiectivul tau este sa ajungi cu razboiciteste mai mult.nicii in partea cealalta a frontului pentru a trece in urmatoarea zona de lupta. Distruge fiecare castel.

Instructiuni despre The Dark Age 3 din categoria jocuri Strategie & RPG

In jocul Evul Mediu 3 vom folosi mouse-ul. Ca sa antrenezi armata dai click pe luptatorii de sus din stanga ecranului. Ca sa schimbi tipul de razboinic (sa zboare) dai click pe una din optiunile de sus din dreapta ecranului, daca sunt active (LAND WARRIOR, AIR WARRIOR, SUPER WARRIOR sau LETHAL MAGIC WARRIOR). Obiectivul tau este sa ajungi cu razboinicii in partea cealalta a frontului pentru a trece in urmatoarea zona de lupta. Distruge fiecare castel.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre The Dark Age 3

lam terminat pe tot

tare dar greu

Imi place .

frumos

taaaaaaaaaaaaare

dragut

sa treci de boxor e mai greu dar apoi e simplu

imi place

fainutz

:)) naspa

1
2