Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Bob The Robber 3

Bob The Robber 3

Bob The Robber 3 - Jocuri Aventuri

jocuri gandire logica jocuri inteligenta si logica jocuri html5 jocuri gratis pentru telefonul mobil jocuri gratis pentru tableta

5
Votat de 107 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Aventuri

Ca sa il misti pe Bob foloseste SAGETILE, pentru a taia fire (numai dupa ce ai ajuns la panoul de curent electric) si pentru a elimina garzile apasa tasta Space. Ca sa deschizi usile cu cifru trebuie sa gasesti combinatia apasand tastele de la 0-9. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati citeste mai mult.click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Bob The Robber 3 din categoria jocuri Aventuri

Ca sa il misti pe Bob foloseste SAGETILE, pentru a taia fire (numai dupa ce ai ajuns la panoul de curent electric) si pentru a elimina garzile apasa tasta Space. Ca sa deschizi usile cu cifru trebuie sa gasesti combinatia apasand tastele de la 0-9. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Bob The Robber 3

Sa nu va suparati pe mine ca nu scriu in fiecare zi in jurnal dar uneori nu am timp, alteori sunt prea obosit si de cele mai multe ori nu am inspiratie :-)

da, imi place si pe deasupra am mai primit si 5 clopotei pt ca este jocul zilei

drãguț!

suer tare

foarte tare frate ta-ta-tare frate

1