Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Dojo Delivery Dash

Dojo Delivery Dash

Dojo Delivery Dash - Jocuri Aventuri

jocuri actiuni aventuri jocuri aventura 3d jocuri aventura pc jocuri aventura 2010

5
Votat de 14 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Aventuri

Foloseste SAGETILE ca sa manevrezi eroul. Apasa tasta Z pentru a schimba directia si tasta X pentru a face salt pe un drum alaturat sau pentru a face salt peste un obstacol. Sageata iti arata unde trebuie sa ajungi. Daca e rosie tinta este departe iar daca e verde tinta este aproape. Fereste-te de masinile verzi care iti fura pachetele. Daca iti fuciteste mai mult.ra pachetul trebuie sa-l recuperezi! Colecteaza bonusurile si verifica sa nu expire timpul!

Instructiuni despre Dojo Delivery Dash din categoria jocuri Aventuri

Foloseste SAGETILE ca sa manevrezi eroul. Apasa tasta Z pentru a schimba directia si tasta X pentru a face salt pe un drum alaturat sau pentru a face salt peste un obstacol. Sageata iti arata unde trebuie sa ajungi. Daca e rosie tinta este departe iar daca e verde tinta este aproape. Fereste-te de masinile verzi care iti fura pachetele. Daca iti fura pachetul trebuie sa-l recuperezi! Colecteaza bonusurile si verifica sa nu expire timpul!

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Dojo Delivery Dash

naspaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa

4

4

naspa

super naspa

naspa

1