Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Jungle Treasures 2

Jungle Treasures 2

Jungle Treasures 2 - Jocuri Aventuri

jocuri cu aventuri jocuri aventuri in padure jocuri actiune aventura jocuri aventura in jungla jocuri aventura pc

5
Votat de 101 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Aventuri

Te misti cu SAGETILE sau tastele A, W, S, D. Faci salt cu tasta SPACE sau M si tragi sau lovesti cu tasta CTRL sau F. Tastele de la 1 la la 6 sunt pentru arme daca le ai. Coloecteaza cristalele din cufere ca sa treci la urmatorul nivel. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un lciteste mai mult.ink) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Jungle Treasures 2 din categoria jocuri Aventuri

Te misti cu SAGETILE sau tastele A, W, S, D. Faci salt cu tasta SPACE sau M si tragi sau lovesti cu tasta CTRL sau F. Tastele de la 1 la la 6 sunt pentru arme daca le ai. Coloecteaza cristalele din cufere ca sa treci la urmatorul nivel. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Jungle Treasures 2

fain

foarte naspa

naspa sa nu va jucati

Naspa! Foarte naspa...ce sa zic......

Naspa! Foarte naspa...ce sa zic......

SUPER DA[ NASPA] STITI CE ZIC

aga forte cul

fain

super tare

naspa .chiar naspa

1
2 3 4 5