Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Shadow of Mummies

Shadow of Mummies

Shadow of Mummies - Jocuri Aventuri

jocuri aventura pc jocuri aventura download jocuri cu nivele de aventura

5
Votat de 16 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Aventuri

Te deplasezi cu tastele A, W, S, D sau SAGETILE. Cu tastele Z/J (tragi cu arma), X/K (lovesti), C/K (arunci cu grenade). Cu tasta SPACE faci salt. Ca sa colectezi obiecte trebuie sa te deplasezi in dreptul lor. Apasa tasta I ca sa ai acces in inventar/magazie ca sa poti echipa eroul cu arme. Obiectivul tu este sa il ajuti pe John sa ajunga la Mary.citeste mai mult. Ai grija sa nu ramai fara gloante. Colecteaza gloante, arme, grenade sau artefacte si nu uita sa ne spui scorul tau.

Instructiuni despre Shadow of Mummies din categoria jocuri Aventuri

Te deplasezi cu tastele A, W, S, D sau SAGETILE. Cu tastele Z/J (tragi cu arma), X/K (lovesti), C/K (arunci cu grenade). Cu tasta SPACE faci salt. Ca sa colectezi obiecte trebuie sa te deplasezi in dreptul lor. Apasa tasta I ca sa ai acces in inventar/magazie ca sa poti echipa eroul cu arme. Obiectivul tu este sa il ajuti pe John sa ajunga la Mary. Ai grija sa nu ramai fara gloante. Colecteaza gloante, arme, grenade sau artefacte si nu uita sa ne spui scorul tau.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Shadow of Mummies

pana la nivelul 11 dar mai puteam sa joc numa ca mam plictisit totusi e tare .

Score 001870.

scor:000680

nu se mai termina!!!!!!!!!!!

Frumos joc, chiar daca nu ma prea pricep :))

al doilea

level 13

super

prima

1