Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - The Terraspheres

The Terraspheres

The Terraspheres - Jocuri Actiune

jocuri aventura pc jocuri de aventura noi jocuri de aventura 3d jocuri de aventura download

5
Votat de 74 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Actiune

Foloseste SAGETILE sau tastele A/D pentru deplasare si pentru saritura apasa SAGEATA SUS sau tasta W, foloseste mouse-ul ca sa asezi tinta si click stanga ca sa tragi. Ca sa termini un nivel trebuie sa gasesti calculatorul. Tii apasat pe SPACE pentru a putea sparge codul de acces catre urmatorul nivel sau pentru a instala mine. Selectezi mina sau gciteste mai mult.renada cu tasta E. Schimbi arma cu SAGEATA JOS sau tasta S. Folosind tasta F poti sa vezi cu binoclu obiecte ascunse.

Instructiuni despre The Terraspheres din categoria jocuri Actiune

Foloseste SAGETILE sau tastele A/D pentru deplasare si pentru saritura apasa SAGEATA SUS sau tasta W, foloseste mouse-ul ca sa asezi tinta si click stanga ca sa tragi. Ca sa termini un nivel trebuie sa gasesti calculatorul. Tii apasat pe SPACE pentru a putea sparge codul de acces catre urmatorul nivel sau pentru a instala mine. Selectezi mina sau grenada cu tasta E. Schimbi arma cu SAGEATA JOS sau tasta S. Folosind tasta F poti sa vezi cu binoclu obiecte ascunse.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre The Terraspheres

cel mai tare joc

misto.

1