Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Mine Blast

Mine Blast

Mine Blast - Jocuri Bile

jocuri cu bile colorate jocuri cu bile zumma jocuri zuma jocuri 2015 jocuri noi clopotel

5
Votat de 18 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Bile

Asezi cu mouse-ul bila in pozitia dorita si click stanga ca sa o eliberezi. Obiectivul tau este sa asezi trei bile la rand de acelasi fel ca sa dispara. Trebuie sa elimini toate bilele inainte sa ajunga la gaura. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze citeste mai mult.pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Mine Blast din categoria jocuri Bile

Asezi cu mouse-ul bila in pozitia dorita si click stanga ca sa o eliberezi. Obiectivul tau este sa asezi trei bile la rand de acelasi fel ca sa dispara. Trebuie sa elimini toate bilele inainte sa ajunga la gaura. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Mine Blast