Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Horsey Racing

Horsey Racing

Horsey Racing - Jocuri Pentru Copii

jocuri pentru copii cu cai jocuri sportive pentru copii jocuri pentru copii cu ponei jocuri cai jocuri cu cai

5
Votat de 381 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Pentru Copii

Alergi cu ajutorul mouse-ului, daca cursorul e in fata alergi mai repede dar vezi mai putin iar energia scade mai repede, daca-l tii in spate vezi mai mult si ti se regenereaza energia dar viteza este redusa. Click pentru a sari si click dublu pentru a sari mai mult. Colecteaza mere pentru a-ti reface energia, aripile te fac sa zbori, sageata curbaciteste mai mult.ta te face sa sari foarte mult iar sageata aia turtita te face sa vezi mai mult. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Horsey Racing din categoria jocuri Pentru Copii

Alergi cu ajutorul mouse-ului, daca cursorul e in fata alergi mai repede dar vezi mai putin iar energia scade mai repede, daca-l tii in spate vezi mai mult si ti se regenereaza energia dar viteza este redusa. Click pentru a sari si click dublu pentru a sari mai mult. Colecteaza mere pentru a-ti reface energia, aripile te fac sa zbori, sageata curbata te face sa sari foarte mult iar sageata aia turtita te face sa vezi mai mult. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Horsey Racing

de ce se blocheaza imediat dupa ce am intrat?

de ce se blocheaza imediat dupa ce am intrat?

jocu asta e de pe ejocuri.ro e lafel de misto siteu ca clopotel

najpa

frumos joc...

plictisitor

Am ajuns la nivelul 8 cu 17 110 puncte...

ce murdari sunt caii!!! =)) au pete=))

Bianca, nu este un joc trist deloc... calutii alearga liberi si sunt fericiti, dar muzica este prost selectata, pt. ca iti da senzatia de chin, dar nu este asa. Ii ofer 4 stelute, pt. ca ma deranjeaza muzica... ceva mai vesel mai, nu moare nimeni !!!

10750 :X e superb jocul asta:X

1
2 3 4 5