Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Pony Adventure

Pony Adventure

Pony Adventure - Jocuri Aventuri

jocuri cu aventuri jocuri de aventura gratis jocuri pentru copii cu cai jocuri cai jocuri cu cai

5
Votat de 73 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Aventuri

Ca sa galopeze calutul apasa SAGEATA DREAPTA, ca sa faca salt peste obstacole apasa tasta SPACE. Ca sa se intoarca apasa SAGEATA STANAGA. Obiectele care le colectezi le gasesti in INVENTORY (dai click pe casuta). Ca sa iti aranjezi calutul sau sa imbraci fetita dai click pe WARDROBE sau umeras. Ca sa faci poze apasa tasta P sau dai click pe apaaratciteste mai mult.ul de fotografiat. Pe parcursul calatoriei colecteaza cat mai multi morcovi.

Instructiuni despre Pony Adventure din categoria jocuri Aventuri

Ca sa galopeze calutul apasa SAGEATA DREAPTA, ca sa faca salt peste obstacole apasa tasta SPACE. Ca sa se intoarca apasa SAGEATA STANAGA. Obiectele care le colectezi le gasesti in INVENTORY (dai click pe casuta). Ca sa iti aranjezi calutul sau sa imbraci fetita dai click pe WARDROBE sau umeras. Ca sa faci poze apasa tasta P sau dai click pe apaaratul de fotografiat. Pe parcursul calatoriei colecteaza cat mai multi morcovi.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Pony Adventure

e frumos jocul dar mai e si greu

mie imi place mult pt ca e dragut

26071p.

e cel mai tare joc de pe pamant cred ca l-am jucat de 100 de ori si inca continui!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !:)

Super!!

Bestial!!!! 24921

eu iubessssccc caiii siiiii pooooonnnnnneeeeeeiiiiii

fain jocul lam terminat acum doua luni pe tot a fost si unpic cam greu

cum adica casa a fugit ??!!! ce casele au picioare:))))=)))))doamne fereste DAR TOTUSI ESTE FAIN

26792

1
2 3 4