Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Axis Football League

Axis Football League

Axis Football League - Jocuri Sport

jocuri fotbal american jocuri cu sport fotbal jocuri

5
Votat de 50 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Sport

In acest joc vom alege cu ajutorul mouse-ului din meniu sistemul de joc. Foloseste mouse-ul ca sa lovesti mingea (dai click stanga cand sageata este albastra). Te misti cu ajutorul tastelor A, W, S, D si ca sa schimbi jucatorul dai click stanga mouse. Ca sa alergi mai repede tine apasat pe tasta SPACE. In diferite momente ale jocului tasta SPACE mciteste mai mult.ai are si alta seminificatie. Cand ataci trebuie sa arunci mingea unui coechipier, misti tinta, apoi click stanga ca sa arunci si alergi cu un jucator catre locul unde ajunge mingea. Obiectivul tau este sa ajungi cu mingea in terenul de marcaj.

Instructiuni despre Axis Football League din categoria jocuri Sport

In acest joc vom alege cu ajutorul mouse-ului din meniu sistemul de joc. Foloseste mouse-ul ca sa lovesti mingea (dai click stanga cand sageata este albastra). Te misti cu ajutorul tastelor A, W, S, D si ca sa schimbi jucatorul dai click stanga mouse. Ca sa alergi mai repede tine apasat pe tasta SPACE. In diferite momente ale jocului tasta SPACE mai are si alta seminificatie. Cand ataci trebuie sa arunci mingea unui coechipier, misti tinta, apoi click stanga ca sa arunci si alergi cu un jucator catre locul unde ajunge mingea. Obiectivul tau este sa ajungi cu mingea in terenul de marcaj.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Axis Football League

ii cel mai prost si mai naspa joc pe care l-am vazut

e cel mai naspa joc....mai bn nu mai faceu asteia jocul...i-o porcarie

e naspa rau de tot

buuuu..................naspa

naspa rau

Cel mai naspa joc:(!!! Iti pierzi timpul daca il joci!

nespa

e cel mai naspa joc....mai bn nu mai faceu asteia jocul...i-o porcarie

ce prostie de joc ..

e cel mai naspa joc....mai bn nu mai faceu asteia jocul...i-o porcarie

1
2 3