Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Coca Cola Football

Coca Cola Football

Coca Cola Football - Jocuri Sport

jocuri fotbal online jocuri online fotbal jocuri gratis cu fotbal

5
Votat de 24 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Sport

In acest joc vom folosi mouse-ul. Ai doua optiuni prin care sa manevrezi jucatorii. La FORMATION dai click pe sageti ca sa alegi asezarea in teren a echipei. La VIBRATION alegi cat de tare vrei sa se miste jucatorii pe tabla de joc. Butonul rosu il actionezi dupa ce ai ales una din optiunile afisate din stanga ecranului. Ca sa muti jucatorii atunciciteste mai mult. cand optiunea este activa dai click pe un jucator si tii apasat pe butonul mouse-ului ca sa-l muti acolo unde doresti. Obiectivul tau este sa termini meciul in avantaj. Se recomanda sa fie jucat in optiunea JOACA PE TOT ECRANUL.

Instructiuni despre Coca Cola Football din categoria jocuri Sport

In acest joc vom folosi mouse-ul. Ai doua optiuni prin care sa manevrezi jucatorii. La FORMATION dai click pe sageti ca sa alegi asezarea in teren a echipei. La VIBRATION alegi cat de tare vrei sa se miste jucatorii pe tabla de joc. Butonul rosu il actionezi dupa ce ai ales una din optiunile afisate din stanga ecranului. Ca sa muti jucatorii atunci cand optiunea este activa dai click pe un jucator si tii apasat pe butonul mouse-ului ca sa-l muti acolo unde doresti. Obiectivul tau este sa termini meciul in avantaj. Se recomanda sa fie jucat in optiunea JOACA PE TOT ECRANUL.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Coca Cola Football

groaznic

c

naspa

Porcarie

cel mai tare joc ! ii dau nota 1

bun

2

interesant desi sunt fata

1