Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Robotic Emergence

Robotic Emergence

Robotic Emergence - Jocuri Strategie & RPG

jocuri cu roboti pt copii jocuri de strategie pentru pc

5
Votat de 41 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

In acest joc vom folosi mouse-ul. Te misti cu mouse-ul sau SAGETILE pe harta. Trebuie sa dai click pe butonul in care scrie "Click here to buy factories" ca sa cumperi o fabrica de roboti. Dupa ce ai selectat fabrica o poti aseza pana la zidul care delimiteaza teritoriul tau. Trebuie asezata in asa fel incat robotii sa poata iesi la banda rulanta. citeste mai mult.Nu uita sa faci upgrade la fabrici. Obiectivul tau este sa invingi inamicul.

Instructiuni despre Robotic Emergence din categoria jocuri Strategie & RPG

In acest joc vom folosi mouse-ul. Te misti cu mouse-ul sau SAGETILE pe harta. Trebuie sa dai click pe butonul in care scrie "Click here to buy factories" ca sa cumperi o fabrica de roboti. Dupa ce ai selectat fabrica o poti aseza pana la zidul care delimiteaza teritoriul tau. Trebuie asezata in asa fel incat robotii sa poata iesi la banda rulanta. Nu uita sa faci upgrade la fabrici. Obiectivul tau este sa invingi inamicul.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Robotic Emergence

marfa

tare mam pus pe ultima runda cand defapt trebuia a 3 si cum bat infiit viata da am facut 3000 in 13 minute

naspa rau

us

nu metin ro joaca uns sau privat

mai bine metin 2 ro decat acesta

nu inteleg nimic

naspa

e tare dar prea usor si asta il face plictisitor

Naspa 1 stea

1
2 3 4