Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Banana Egg Tarts

Banana Egg Tarts

Banana Egg Tarts - Jocuri De Gatit

jocuri gatit mancare jocuri cu sara de gatit jocuri mancare jocuri cu mancare gatita

5
Votat de 15 persoane

Despre jocul din categoria jocuri De Gatit

Foloseste mouse-ul si manevreaza cu indemanare ingredientele si ustensilele de bucatarie astfel incat sa termini cat mai repede delicatesa si sa scoti cel mai bun scor. Trebuie sa ai notiuni elementare de limba engleza ca sa cunosti ingredientele. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati clciteste mai mult.ick pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Banana Egg Tarts din categoria jocuri De Gatit

Foloseste mouse-ul si manevreaza cu indemanare ingredientele si ustensilele de bucatarie astfel incat sa termini cat mai repede delicatesa si sa scoti cel mai bun scor. Trebuie sa ai notiuni elementare de limba engleza ca sa cunosti ingredientele. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Banana Egg Tarts