Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Chef Barbie Chili con Carne

Chef Barbie Chili con Carne

Chef Barbie Chili con Carne - Jocuri Barbie

jocuri barbie gateste jocuri gatit mancare jocuri cu bucatarie pentru copii jocuri cu sara de gatit jocuri mancare

5
Votat de 361 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Barbie

Foloseste mouse-ul in acest joc. Obiectivul tau este sa descoperi ingredientele si instrumentele de gatit si sa dai click pe ele, apoi sa umrezi instructiunile lui Barbie si cu indemanare sa folosesti mouse-ul pentru a gati chili cu carne. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe uciteste mai mult.n link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Chef Barbie Chili con Carne din categoria jocuri Barbie

Foloseste mouse-ul in acest joc. Obiectivul tau este sa descoperi ingredientele si instrumentele de gatit si sa dai click pe ele, apoi sa umrezi instructiunile lui Barbie si cu indemanare sa folosesti mouse-ul pentru a gati chili cu carne. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Chef Barbie Chili con Carne

ce levaia e

1