Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Artillery Rush 2

Artillery Rush 2

Artillery Rush 2 - Jocuri Indemanare

jocuri indemanare 2012 jocuri de indemanare jocuri razboaie strategie jocuri angry birds jocuri cu soldati

5
Votat de 44 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Indemanare

Asezi directia tunului cu mouse-ul. Tragi de mouse in jos ca sa reglezi forta de tragere (va iesi din spatele tunului o teava) iar apoi eliberezi butonul stanga. Obiectivul tau este trimiti proiectilele in inamici ca sa-i distrugi. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) citeste mai mult.sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Artillery Rush 2 din categoria jocuri Indemanare

Asezi directia tunului cu mouse-ul. Tragi de mouse in jos ca sa reglezi forta de tragere (va iesi din spatele tunului o teava) iar apoi eliberezi butonul stanga. Obiectivul tau este trimiti proiectilele in inamici ca sa-i distrugi. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Artillery Rush 2

eu i-am dat 5 stele, depinde de gusturi, mie imi place

nu e interesanta joaca

1