Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Shadow of the Ninja 2

Shadow of the Ninja 2

Shadow of the Ninja 2 - Jocuri Indemanare

jocuri ninja

5
Votat de 15 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Indemanare

Pentru deplasare foloseste SAGETILE sau tastele W A S D. Pentru a activa abilitatile aduna bilele portocalii, albastre sau rosii. Pentru a face un salt mai mare iti trebuie bila portocalie pe care o activezi cu tasta Q sau Z. Pentru a activa invizibilitatea iti trebuie bila albastra pe care o activezi cu tasta E sau X. Pentru a ajunge in locuri inaciteste mai mult.ccesibile cu ajutorul teleportarii ia bila rosie si apoi o activezi cu tasta SPACE si SAGEATA SUS. Urmareste tutorialul!

Instructiuni despre Shadow of the Ninja 2 din categoria jocuri Indemanare

Pentru deplasare foloseste SAGETILE sau tastele W A S D. Pentru a activa abilitatile aduna bilele portocalii, albastre sau rosii. Pentru a face un salt mai mare iti trebuie bila portocalie pe care o activezi cu tasta Q sau Z. Pentru a activa invizibilitatea iti trebuie bila albastra pe care o activezi cu tasta E sau X. Pentru a ajunge in locuri inaccesibile cu ajutorul teleportarii ia bila rosie si apoi o activezi cu tasta SPACE si SAGEATA SUS. Urmareste tutorialul!

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Shadow of the Ninja 2

Primul

1