Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Sticky Ninja Academy

Sticky Ninja Academy

Sticky Ninja Academy - Jocuri Indemanare

jocuri angry birds jocuri ninja

5
Votat de 31 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Indemanare

Ca sa te deplasezi cu ninja trebuie sa folosesti mouse-ul. Dai clic pe ninja, tine apsat pe butonul de la mouse si misca de cursor ca sa reglezi directia unde vrei sa faca saltul ninja. Elibereaza butonul cand ai reglat traiectoria. Ca sa vezi toata scena dai click pe ecran, tine apsat pe butonul de la mouse si misca cursorul in directia pe care vrciteste mai mult.ei sa o vezi. Ai grija, de unele lucruri nu te poti lipi iar de altele nu te poti atinge!

Instructiuni despre Sticky Ninja Academy din categoria jocuri Indemanare

Ca sa te deplasezi cu ninja trebuie sa folosesti mouse-ul. Dai clic pe ninja, tine apsat pe butonul de la mouse si misca de cursor ca sa reglezi directia unde vrei sa faca saltul ninja. Elibereaza butonul cand ai reglat traiectoria. Ca sa vezi toata scena dai click pe ecran, tine apsat pe butonul de la mouse si misca cursorul in directia pe care vrei sa o vezi. Ai grija, de unele lucruri nu te poti lipi iar de altele nu te poti atinge!

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Sticky Ninja Academy

1. Mishto 2. Nostim

adevarat geo e nostim

mie imi place, e chiar nostim

plictisitor

;)

1