Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Jennifer Rose Pizzeria Love

Jennifer Rose Pizzeria Love

Jennifer Rose Pizzeria Love - Jocuri De Gatit

jocuri gatit pizza jocuri restaurant jocuri cu restaurante jocuri cu pizza jocuri noi clopotel

5
Votat de 15 persoane

Despre jocul din categoria jocuri De Gatit

Foloseste mouse-ul in acest joc. Selecteaza clientul si tine apasat pe butonul de la mouse ca sa muti clientul la o masa libera. Apoi dai click pe client sa ii iei comanda si click pe eticheta de langa pizzar care ordoneaza comenzile. Cand pizza e gata dai click pe farfurie si apoi click pe clientul care a comandat pizza. Ai grija de barbatul cu buciteste mai mult.chetul de flori pentru ca Rose trebuie sa stea cu el la masa. Dupa fiecare nivel cumpara upgrade! Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Jennifer Rose Pizzeria Love din categoria jocuri De Gatit

Foloseste mouse-ul in acest joc. Selecteaza clientul si tine apasat pe butonul de la mouse ca sa muti clientul la o masa libera. Apoi dai click pe client sa ii iei comanda si click pe eticheta de langa pizzar care ordoneaza comenzile. Cand pizza e gata dai click pe farfurie si apoi click pe clientul care a comandat pizza. Ai grija de barbatul cu buchetul de flori pentru ca Rose trebuie sa stea cu el la masa. Dupa fiecare nivel cumpara upgrade! Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Jennifer Rose Pizzeria Love