Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Paladin

Paladin

Paladin - Jocuri Strategie & RPG

joc jocuri strategie gratis

5
Votat de 302 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

Foloseste tastele A, W, S, D sau sagetile pentru a te deplasa, tasta F pentru a lovi cu piciorul, tasta Q pentru a te vindeca, tasta E pentru putere magica, tastele de la 1 la 7 pentru magie, butonul din stanga al mouse-ului pentru a lovi cu sabia, iar combinat cu SHIFT pentru a lovi cu magie si tasta C pentru a intra in meniul cu abilitati pentruciteste mai mult. a ti le imbunatatii.

Instructiuni despre Paladin din categoria jocuri Strategie & RPG

Foloseste tastele A, W, S, D sau sagetile pentru a te deplasa, tasta F pentru a lovi cu piciorul, tasta Q pentru a te vindeca, tasta E pentru putere magica, tastele de la 1 la 7 pentru magie, butonul din stanga al mouse-ului pentru a lovi cu sabia, iar combinat cu SHIFT pentru a lovi cu magie si tasta C pentru a intra in meniul cu abilitati pentru a ti le imbunatatii.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Paladin

pe newgrounds.com gasiti filme jocuri cu acest joc

pe newgrounds.com gasiti filme jocuri cu acest joc

daca termini jocu e aprape ca plangi

imi spune si mie cineva cu omor manechinele ale din lemn ca tot le lovesc si nu se intampla nimic!

e cel mai tare joc pe care lam jucam pe tot siteul !!!!! lam terminat intr-o oro jumate si fara coduri !!! sunt cel mai tare!!! yesssssssssssss soper jocul!!!!!

nu pot bate batranul.....

Si DaymoKatsumodo dak nu sti sa joci numai critica personajul jocului;)

lovesti batranul pana ameteste si dupaia ii dai cu vraja aia da face atacul sabi ami puternit si tot asa pana il omori,la dragon aveti mana infinita si tot cu aceasi vraja il atacati sa il omorati cat mai rpd ca aveti putin timp,oricum va descurcati voi;)

SE TERMINA PREA REPEDE DAR E TARE

l-am terminat fara cheaturile voastre..........dak aveti indemanare e usor...........:)

1
2 3 4 5